VertaalOfferteVertalingen naar alle talen. E-mail nu voor een gratis offerte.
VertaalOfferteVertalingen naar alle talen. E-mail nu voor een gratis offerte.

Heeft u een offerte nodig voor een vertaling?

Klanten in Antwerpen bellen

Telefoon: 03/547 01 70 (Bedrijven en particulieren) E-mail

Klanten in Leuven bellen

Telefoon: (Alleen bedrijven) E-mail

Klanten in Brussel bellen

Telefoon: 02/78 10 119 (Alleen bedrijven) E-mail

Klanten in Hasselt bellen

Telefoon: (Bedrijven en particulieren) E-mail

Dan bent u aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat de beste freelance vertaler wordt ingeschakeld en het laagste tarief wordt toegepast.

Hoe zorgen wij ervoor dat de beste vertaler tegen het laagste tarief werkt?

Antwoord: De meeste freelance vertalers passen bij elke offerte hun prijs aan. Hebben goede vertalers vele opdrachten, dan gaat de prijs voor uw opdracht omhoog. Wij weten precies welke vertaler in ons bestand van meer dan 4.000 specialisten even wat minder opdrachten heeft, en kunnen hem of haar tegen een normaal tarief inzetten. U zou daarvoor zelf misschien wel twintig vertalers moeten opbellen en daarbij weet u niet zeker of de vertaler wel de geschikte is. Iedereen die een vreemde taal spreekt, mag immers een bord 'vertaler' op zijn deur hangen.

Wij selecteren voor u de beste vertalers! Wij letten daarbij op:

Voor een goede vertaling dient de vertaler affiniteit met het onderwerp te hebben en vloeiend te zijn in zowel de bron- als de doeltaal. Daarnaast is vooral ervaring een meerwaarde! Wij zetten geen taalstudenten in. We willen namelijk van u een tevreden klant maken die we weerzien.

Onze vertalers werken en wonen in het land waar de doeltaal gesproken wordt. Zij steunen op jarenlange ervaring. Uw tekst is in de juiste handen. Omdat onze freelance vertalers ook in het weekend en 's avonds werken is een snelle levering van uw opdracht gegarandeerd. Sneller kan bijna niet.

Onze projectmanagers Bert, Sylvia, Diederik, Frederique en Renée staan u graag te woord!

Beëdigde vertalingen

Bestel ’s avonds en in het weekend een beëdigde vertaling via onze webwinkel voor documentvertaling.

Een beëdigde vertaling is een vertaling die rechtsgeldig is gemaakt en gewaarmerkt is door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is voor een bepaalde talencombinatie door een rechtbank beëdigd. De vertaler waarmerkt de vertaling door deze onlosmakelijk aan het origineel te bevestigen en te verklaren dat de vertaling correct en volledig is. Daarna plaatst de vertaler een handtekening en stempel op te vertaling. Als bekend beëdigd vertaalbureau voorzien wij bedrijven en particulieren van beëdigde vertalingen. Onze beëdigde vertalers hebben ruime ervaring met documenten vertalen zoals geboorteakten, bewijzen van woonst etc.

Beëdigde vertaling van een diploma, akte, of bewijs van ongehuwd zijn nodig? Bezoek dan nu onze webwinkel voor beëdigde vertalingen. Als u een foto maakt van het document, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ziet in onze webwinkel die wereldwijd uniek is meteen de prijs en de leverdatum.

Wat kost een beëdigde vertaling?

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. VertaalOfferte is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.